Пошуковий запит: (<.>A=Вечеря Ю$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
|
1. |
Марчишина Є. І. Основні працеохоронні засади збереження життя та здоров'я працівників на виробництві [Електронний ресурс] / Є. І. Марчишина, Ю. О. Вечеря // Сучасне птахівництво. - 2013. - № 3. - С. 25-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Sps_2013_3_10
|
2. |
Вечеря Ю. О. Вплив різних чинників на виводимість яєць сільськогосподарської птиці [Електронний ресурс] / Ю. О. Вечеря // Сучасне птахівництво. - 2015. - № 7-8. - С. 22-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Sps_2015_7-8_13
|
3. |
Вечеря Ю. О. Морфологічні та інкубаційні якості яєць м’ясного кросу курей [Електронний ресурс] / Ю. О. Вечеря // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2016. - Вип. 236. - С. 309-315. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_tevppt_2016_236_37
|
4. |
Вечеря Ю. О. Однорідність добових курчат м’ясного кросу за сортування інкубаційних яєць за масою [Електронний ресурс] / Ю. О. Вечеря // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2016. - Вип. 250. - С. 141-146. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_tevppt_2016_250_20
|
5. |
Вечеря Ю. О. Вплив маси яєць курей м’ясного напряму продуктивності на їх морфологічні та інкубаційні якості [Електронний ресурс] / Ю. О. Вечеря // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2016. - Вип. 2(1). - С. 53-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vanp_2016_2(1)__9
|
6. |
Вечеря Ю. О. Оцінка режимів інкубації яєць, сортованих за масою [Електронний ресурс] / Ю. О. Вечеря, Н. П. Прокопенко // Аграрна наука та харчові технології. - 2017. - Вип. 3. - С. 141-146. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2017_3_20
|
7. |
Вечеря Ю. О. Продуктивність курчат-бройлерів за сортування інкубаційних яєць за масою [Електронний ресурс] / Ю. О. Вечеря // Науково-технічний бюлетень Державного науково-дослідного контрольного інституту ветеринарних препаратів та кормових добавок і Інституту біології тварин. - 2017. - Вип. 18, № 1. - С. 236-240. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntbibt_2017_18_1_41 Вивчено продуктивність курчат-бройлерів, які виведені з інкубаційних яєць, масою 70 г і вище за їх додаткового сортування. Показники продуктивності курчат-бройлерів є вищими у порівнянні з птицею, одержаною з несортованих яєць (масою від 58 до 80 г) і за показниками живої маси (на 0,9 - 65,45 г), збереженості (на 2 - 3 %) та однорідності стада (на 2 - 10 %). Одержані дані підтверджують доцільність інкубування яєць масою понад 70 г за проведення додаткового розподілу яєць за масою на класи, що надає змогу покращити результати вирощування курчат-бройлерів.
|
8. |
Вечеря Ю. О. Ефективність інкубації яєць курей батьківського стада кросу "Кобб-500" залежно від віку птиці і тривалості зберігання [Електронний ресурс] / Ю. О. Вечеря, Н. П. Прокопенко, С. М. Базиволяк // Animal science and food technology. - 2019. - Т. 10, № 3. - С. 5-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anscft_2019_10_3_3
|