Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)Реферативна база даних (2)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Вечеря Ю$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
1.

Марчишина Є. І. 
Основні працеохоронні засади збереження життя та здоров'я працівників на виробництві [Електронний ресурс] / Є. І. Марчишина, Ю. О. Вечеря // Сучасне птахівництво. - 2013. - № 3. - С. 25-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Sps_2013_3_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 567.256 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Вечеря Ю. О. 
Вплив різних чинників на виводимість яєць сільськогосподарської птиці [Електронний ресурс] / Ю. О. Вечеря // Сучасне птахівництво. - 2015. - № 7-8. - С. 22-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Sps_2015_7-8_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 171.865 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Вечеря Ю. О. 
Морфологічні та інкубаційні якості яєць м’ясного кросу курей [Електронний ресурс] / Ю. О. Вечеря // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2016. - Вип. 236. - С. 309-315. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_tevppt_2016_236_37
Попередній перегляд:   Завантажити - 454.877 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Вечеря Ю. О. 
Однорідність добових курчат м’ясного кросу за сортування інкубаційних яєць за масою [Електронний ресурс] / Ю. О. Вечеря // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2016. - Вип. 250. - С. 141-146. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_tevppt_2016_250_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 439.039 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Вечеря Ю. О. 
Вплив маси яєць курей м’ясного напряму продуктивності на їх морфологічні та інкубаційні якості [Електронний ресурс] / Ю. О. Вечеря // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2016. - Вип. 2(1). - С. 53-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vanp_2016_2(1)__9
Попередній перегляд:   Завантажити - 245.302 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Вечеря Ю. О. 
Оцінка режимів інкубації яєць, сортованих за масою [Електронний ресурс] / Ю. О. Вечеря, Н. П. Прокопенко // Аграрна наука та харчові технології. - 2017. - Вип. 3. - С. 141-146. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2017_3_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 499.21 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Вечеря Ю. О. 
Продуктивність курчат-бройлерів за сортування інкубаційних яєць за масою [Електронний ресурс] / Ю. О. Вечеря // Науково-технічний бюлетень Державного науково-дослідного контрольного інституту ветеринарних препаратів та кормових добавок і Інституту біології тварин. - 2017. - Вип. 18, № 1. - С. 236-240. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntbibt_2017_18_1_41
Вивчено продуктивність курчат-бройлерів, які виведені з інкубаційних яєць, масою 70 г і вище за їх додаткового сортування. Показники продуктивності курчат-бройлерів є вищими у порівнянні з птицею, одержаною з несортованих яєць (масою від 58 до 80 г) і за показниками живої маси (на 0,9 - 65,45 г), збереженості (на 2 - 3 %) та однорідності стада (на 2 - 10 %). Одержані дані підтверджують доцільність інкубування яєць масою понад 70 г за проведення додаткового розподілу яєць за масою на класи, що надає змогу покращити результати вирощування курчат-бройлерів.
Попередній перегляд:   Завантажити - 413.956 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
8.

Вечеря Ю. О. 
Ефективність інкубації яєць курей батьківського стада кросу "Кобб-500" залежно від віку птиці і тривалості зберігання [Електронний ресурс] / Ю. О. Вечеря, Н. П. Прокопенко, С. М. Базиволяк // Animal science and food technology. - 2019. - Т. 10, № 3. - С. 5-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anscft_2019_10_3_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 571.521 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського